Toate locatiile noastre dispun de ateliere de service profesional in cadrul carora se desfasoara activitati complexe de intretinere, revizii si reparatii la toate sculele, echipamentele si utilajele livrate, atat in perioada de garantie, cat si in cea de post garantie.

  

 

Personalul nostru va sta cu placere la dispozitie; pentru orice produs defect se efectueaza o constatare,  o estimare de cost a reparatiei si dupa primirea acceptului se efectueaza reparatia in cel mai scurt timp posibil. Echipa noastra de tehnicieni service este instruita permanent de catre furnizorii nostrii. Pentru echipamentele mari, ce nu pot fi deplasate, dispunem de echipe de service mobil ce se pot deplasa direct la dumneavoastra.

Toate reparatiile se executa folosind doar piese de schimb originale, precum si scule si dispozitive speciale. Dupa efectuarea reparatiilor, produsele sunt verificate si testate folosind dupa caz dispozitive si aparate specifice. Pentru toate reparatiile efectuate, acordam garantie pentru piese si manopera conform normelor legale.


Pentru orice problema legata de repararea sau intretinerea sculelor si utilajelor dumneavoastra, adresati-va celui mai apropiat punct de service de-al nostru; datele de contact le gasiti la sectiunea CONTACT.


Preturile pieselor de service pot fi gasite in lista de pret de mai jos.