Pneutec Druckluftwerkzeuge und Maschinen - Rapid Group GmbH Bahnhofstraße 53-55 64560 Riedstadt, Deutschland

Inca de la infiintarea sa, in anul 1976, firma PNEUTEC este activa in domeniul sculelor pneumatice industriale si pentru uz auto. Domeniul de activitate include proiectarea, productia si comercializarea de scule pneumatice si accesorii pentru acestea.

Produsele de inalta calitate ale firmei PNEUTEC se regasesc in toata Europa in industria auto, service-uri auto, alte ramuri industriale si ateliere.

Datorita calitatii ridicate ale produselor noastre satisfactia clientilor este garantata. Folosirea de tehnologii moderne, materiale moderne, dezvoltarea continua a produselor si implicarea permanenta a intregului personal asigura stabilitatea noastra si conduce la obtinerea unor clienti multumiti de calitate, servicii si produse.

***
In Romania, produsele PNEUTEC sunt importate de catre firma TECHNO PRO si distribuite prin intermediul firmelor din RETEAUA TEHNIK (v. sectiunea contact). Aceasta, cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, asigura cu ajutorul celor 300 de angajati si a unei vaste retele nationale de distributie servicii de calitate tuturor clientilor din intreaga tara. Pentru o oferta personalizata, sau pentru a fi contactat de unul din reprezentantii nostrii de vanzari sau de unul din distribuitorii zonali, nu ezitati sa ne contactati.